Snel en eenvoudig nabestellen

U bent onder behandeling bij een Wond Expertise Centrum. De specialisten die u daar behandelen werken nauw samen met de huisarts en thuiszorg en laten de materialen en producten die u nodig heeft bezorgen door Excen.

U kunt ook zelf uw materialen rechtstreeks bestellen op telefoonnummer: 020 497 55 99

Zorg bij u thuis

Bij de verzorging van uw wond horen speciale materialen en producten, die de wijkverpleegkundige nodig heeft om het behandelplan van het Wond Expertise Centrum uit te voeren. Deze materialen en producten worden, op voorschrift van het Wond Expertise Centrum, bij u thuis afgeleverd. De kosten worden direct met de zorgverzekeraar verrekend, daar heeft u geen omkijken naar.

Binnen 24 uur in huis

Excen, Expertise Centrum Nederland, is voor u het gespecialiseerde bedrijf, dat vanuit ons centrale magazijn dagelijks producten levert. Een product dat voor 17.00 uur is besteld, zal in principe de volgende dag bij u thuis worden afgeleverd.

Discreet verpakt

Niet iedereen wil dat anderen weten wat zij bestellen. Dat begrijpen wij. Om uw privacy te waarborgen, leveren wij onze producten en materialen in discrete, neutrale blanco verpakkingen. Zo is aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar wat erin zit.

Bezorging door PostNL

Het pakket wordt bij u thuis aangeboden door PostNL. Bent u niet thuis? Dan probeert Post NL het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen. Voor meer informatie of het bestellen van producten is het mogelijk dat de verpleegkundige of arts contact opneemt met Excen.

Klantenservice

Voor het nabestellen van uw materialen kunt u contact op nemen met onze klantenservice

Iris van der Laan

Klantenservice

Lisette Buijtenhek

Klantenservice

Manon van Leeuwen

Klantenservice