Snelle levering van materialen

Een snelle, soepele en betrouwbare levering van materialen is zeer belangrijk om de wondzorg voor al uw patiënten optimaal vorm te geven. Excen levert al jarenlang wondmateriaal aan patiënten door heel Nederland. Wij leveren deze hulpmiddelen aan ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, verpleeghuizen en patiënten in de thuissituatie. Ons hoogste doel is de juiste materialen, op de juiste locatie en op de juiste tijd leveren.In de wondbehandeling gaat het erom de juiste materialen te gebruiken en op eenduidige wijze te behandelen. Hiervoor heeft Excen verpleegkundigen in dienst, met wie direct overlegd kan worden over materiaalkeuze en het gebruik hiervan. De patiënt ontvangt altijd de juiste artikelen in de juiste hoeveelheden. We leveren de wondmaterialen binnen 24 uur en declareren direct bij de zorgverzekeraar, zodat de patiënt hier geen omkijken naar heeft. Een medewerker helpt u direct, zonder wachttijd, met al uw vragen en bestellingen.Ook onze verdere dienstverlening is zeer breed, van een speciaal ontworpen EPD om de wondzorg van de patiënt te monitoren tot ondersteuning bij de wondzorg door een verpleegkundig specialist.

Onze diensten

Vakkundig personeel
Onze verpleegkundig specialisten en specialistische verpleegkundigen zijn u graag van dienst met advies. Ook een consult bij een patiënt, door onze gespecialiseerde wondverpleegkundigen behoort tot de mogelijkheden.

Scholing
Onze verpleegkundigen en specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van complexe wondzorg. Zij gebruiken deze ervaring dan ook graag om geaccrediteerde scholingen en trainingen te verzorgen.

Innovatieve software
Excen heeft een speciaal EPD voor de wondzorg ontwikkeld: PatDoc®. U kunt hierin materiaalgebruik, behandeling (incl. foto’s) en een wondprotocol transmuraal toevoegen en bijwerken.

Declaratie-service
Excen heeft met alle zorgverzekeraars contracten, zodat wondmaterialen direct gedeclareerd kunnen worden. Hier heeft de patiënt geen omkijken naar.

Zorguitkomsten
Bent u benieuwd wat de kosten en/of behandelingsduur voor bepaalde patiënten of bepaalde type wonden zijn? Excen helpt u alle gegevens over de behandeling van uw patiënten te registreren. U krijgt op de patiëntenpopulatie afgestemde statistieken, op basis waarvan u de zorg kunt optimaliseren. Ook kunt u met deze gegevens de regiefunctie in de wondzorg vervullen.

Materiaal bestellen
Wij bieden u snelle, soepele en betrouwbare levering van materialen voor uw patiënt. De materialen kunt u per e-mail of via het internetportaal bestellen. Uiteraard staan wij ook telefonisch voor u klaar, zonder wachttijden en met vakkundig advies.