Expertise Centra Nederland

Excen levert deskundigheid in wondzorg vanuit meer dan 25 Wond Expertise Centra (WEC) verspreid over geheel Nederland. Excen stimuleert en coördineert de onderlinge samenwerking tussen verschillende soorten van specialistische zorg. Excen vindt dat kennis en kunde van groot belang zijn voor een goede wondzorg. Stelt daarbij diagnostiek als vereiste en staat voor eenduidigheid van behandeling in een Wond Expertise Centra.

Excen reguleert vanuit WEC afspraken over de behandelwijze van de patiënt, die huisartsen, wijkverpleging en poliklinieken met elkaar maken wanneer ze een patiënt met een wond door- en terugverwijzen. Excen geeft daarnaast training en deelt kennis en vaardigheden met alle betrokken partijen. Excen zorgt voor goed opgeleide zorgprofessionals en geeft ze steun waar nodig. Excen levert een uniek online patiënten volgsysteem. Daardoor ontstaat een uitgebreid zorgdossier dat precies afgestemd is op de patiënt. Dat bespaart niet alleen tijd, maar deze gegevens kunnen ook weer gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek en verdere verbetering van efficiëntie.

Excen zet hoofdlijnen voor u uit, kiest voor een patiëntgerichte benadering en is voorstander van multidisciplinair werken, in een Wond Expertise Centrum, omdat hierdoor veel problemen worden opgelost. Excen heeft al deze mogelijkheden en biedt zowel patiënten, als behandelaars handvatten waarbinnen de onderlinge samenwerking verder vormgegeven kan worden. Alleen als we op deze wijze werken, kunnen we samen een transmurale zorgketen vormen, die garant staat voor goede behandelingen en een zorgvuldige begeleiding van patiënten. In dit concept van Excen zijn zorgverleners in staat om resultaatgericht te werken.

Medewerkers

Bij Excen werken we samen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Financieel Manager
Jeffrey Nijenhuis
Senior Software Engineer
Noureddine Fahchouch
Accountmanager
Niels Stol
Wondconsulent Beeldbellen
Lisette Floors
Klantenservice
Manon van Leeuwen
Wondverpleegkundige Beeldbellen
Selina Trapman
Klantenservice
Sonja Bruggeman
Klantenservice
Petra van der Kolk
Klantenservice
Ece Kutlu