Veilig en persoonlijk beeldbellen met Excen

U kent Excen als leverancier van hulpmiddelen voor de eerste en tweede lijn. Bij Excen kunt u altijd terecht voor deskundig advies over wondmaterialen. Telefonisch en online zij wij snel en eenvoudig te bereiken. Daarbij introduceert Excen nu het nieuwe beeld- bellen, waarbij u veilig en vertrouwd een videogesprek kunt voeren met onze wond- consulenten. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u bepaalde materialen gebruikt of hoe een wond moet behandelen? Onze wondconsulenten kijken via beeldbellen met u mee en geven direct advies.

Via een online, beveiligde omgeving wordt er verbinding gemaakt met uw computer, laptop, tablet of smartphone. Dit kan op het adres van uw praktijk, maar bijvoorbeeld ook bij de patiënt thuis. De praktijk of thuiszorg- medewerker geeft een eerste indruk van de wond en onze wondconsulent beoordeelt de wond via het beeldscherm. Vervolgens geeft de wondconsulent advies over de juiste behandelwijze en/of materialen.

Gebruiksgemak centraal
In deze beeldbeloplossing staat gebruiksgemak centraal. Via een link per e-mail kunt u vanaf uw (mobiele) apparaat met camera en microfoon eenvoudig verbinding maken met de wondconsulent bij Excen. U hoeft geen applicaties te installeren, het openen van de link in de browser is voldoende.

Eerste ervaringen laten zien dat een video- verbinding een uitstekend middel is voor deskundig advies bij hulpvragen over won- den. Onze wondconsulent kijkt live mee en daardoor kan een probleem vaker direct worden opgelost door de praktijk of thuis- zorgmedewerker.

Ook eens uitproberen?
De wondconsulenten van Excen hebben jarenlange ervaring in het behandelen van (complexe) wonden en weten alles over het gebruik van de juiste materialen.

Wilt u zelf eens ervaren hoe beeldbellen met Excen werkt? Stuur dan een mail naar info@excen.nl. Wij nemen contact met u op om de vervolgstappen te bespreken.