Snelle en discrete levering

Bij de verzorging van uw wond horen speciale materialen en producten, die de wijkverpleegkundige nodig heeft om het behandelplan van het Wond Expertise Centrum uit te voeren. Deze materialen en producten worden, op voorschrift van het Wond Expertise Centrum, bij u thuis afgeleverd. De kosten worden direct met de zorgverzekeraar verrekend, daar heeft u geen omkijken naar.

Binnen 24 uur in huis
Excen, Expertise Centrum Nederland, is voor u het gespecialiseerde bedrijf, dat vanuit ons centrale magazijn dagelijks producten levert. Een product dat voor 17.00 uur is besteld, zal in principe de volgende dag bij u thuis worden afgeleverd.

Discreet verpakt
Niet iedereen wil dat anderen weten wat zij bestellen. Dat begrijpen wij. Om uw privacy te waarborgen, leveren wij onze producten en materialen in discrete, neutrale blanco verpakkingen. Zo is aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar wat erin zit.

Bezorging door PostNL
Het pakket wordt bij u thuis aangeboden door PostNL. Bent u niet thuis? Dan probeert Post NL het standaard af te leveren bij uw directe buren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop vindt u een ‘niet-thuis-code’: Met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen. Voor meer informatie of het bestellen van producten is het mogelijk dat de verpleegkundige of arts contact opneemt met Excen.

Samenwerking met Bosman
De verbandmaterialen die u bij Excen bestelt worden geleverd door Bosman. Bosman verzorgt al ruim 85 jaar medische hulpmiddelen op het gebied van diabetes, wond en continentie. Dat doen ze in nauwe samenwerking met uw behandelaar en zorgverzekeraar. Bosman en Excen hebben hetzelfde belang: ervoor zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt!