U kent Excen als leverancier van hulpmiddelen voor de eerste en tweede lijn. Bij Excen kunt u altijd terecht voor deskundig advies over wondmaterialen. Telefonisch en online zij wij snel en eenvoudig te bereiken. Daarbij introduceert Excen nu het nieuwe beeldbellen, waarbij u veilig en vertrouwd een videogesprek kunt voeren met onze wondprofessionals. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u bepaalde materialen gebruikt of hoe een wond moet behandelen? Onze wondprofessionals kijken via beeldbellen met u mee en geven direct advies.

 

Via een online, beveiligde omgeving wordt er verbinding gemaakt met uw computer, laptop, tablet of smartphone. Dit kan op het adres van uw praktijk, maar bijvoorbeeld ook bij de patiënt thuis. De praktijk of thuiszorgmedewerker geeft een eerste indruk van de wond en onze wondprofessional beoordeelt de wond via het beeldscherm. Vervolgens geeft de wondprofessional advies over de juiste behandelwijze en/of materialen.

 

Gebruiksgemak centraal

In deze beeldbeloplossing staat gebruiksgemak centraal. Via een link per e-mail kunt u vanaf uw (mobiele) apparaat met camera en microfoon eenvoudig verbinding maken met de wondprofessionals bij Excen. U hoeft geen applicaties te installeren, het openen van de link in de browser is voldoende.

 

Beeldbellen aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u een aanvraag doen voor beeldbellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Aanvraagformulier beeldbellen

    * velden met een ster zijn verplicht


    • WondadviesProductadvies