Onze collega’s van QualityZorg behoren tot de tien best gewaardeerde zorginstellingen in de categorie Wijkverpleging in Nederland!

 

ZorgkaartNederland stelt elk jaar een top 10 samen uit de zorginstellingen die gewaardeerd zijn op www.zorgkaartnederland.nl. Daarbij werd dit jaar gekeken naar alle instellingen die meer dan 30 waarderingen ontvingen tussen 1 januari en 1 november 2021. Deze instellingen werden onderverdeeld in vijf categorieën met elk een eigen top 10.

 

En met een gemiddelde van een 9,2 in 2021 is QualityZorg met vlag en wimpel geslaagd voor een plek in de top 10 in de categorie Wijkverpleging!

 

Patiënten van QualityZorg zeggen onder andere:

  • “Ik ben zeer tevreden over het personeel. Altijd vriendelijk, weten heel goed waar ze mee bezig zijn en ze nemen de tijd.”
  • “Professionele zorg. Goede communicatie onderling en ook met het ziekenhuis. Vriendelijke, behulpzame verpleegkundigen. Kortom: zeer tevreden.”
  • “Uiterst deskundige medewerkers; vriendelijk, behulpzaam en bemoedigend!”
  • “Het zijn zeer bekwame verpleegkundigen die meedenken met je wensen en problemen. Daarnaast wordt er goed gecommuniceerd met het ziekenhuis. Ik ben erg tevreden met de zorg die ze verlenen.”

 

Zonder ons fantastische team van verpleegkundig specialisten, wondconsulenten, (wond)verpleegkundigen en de zorgadministratie hadden wij dit prachtige resultaat niet kunnen behalen. QualityZorg bedankt iedereen die een bijdrage levert of heeft geleverd aan onze mooie organisatie!

 

Lees het persbericht van ZorgkaartNederland hier.