Voorzorgsmaatregelen vanwege coronavirus

Excen vindt de gezondheid van klanten, medewerkers en relaties erg belangrijk. Daarom zijn er een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij volgen daarin het beleid van het RIVM. Omdat er ook specifieke vragen worden gesteld aan Excen die betrekking hebben op onze dienstverlening, lichten we hieronder een aantal zaken toe.

Bereikbaarheid Klantenservice

Wij krijgen momenteel meer telefoontjes van klanten die een extra bestelling willen plaatsen of vragen hebben over de beschikbaarheid van producten. Dat kan betekenen dat u wat langer moet wachten voordat u een van onze medewerkers aan de telefoon krijgt. Dat vinden wij vervelend, waarvoor onze excuses. Om snel een bestelling te plaatsen kunt u ook bestellen via email:

Vermeld hier duidelijk uw naam en geboortedatum en uw bestelling 

Stuur de mail naar: info@excen.nl

Extra materiaal bestellen niet nodig

Er komen steeds vaker vragen van klanten met het verzoek of Excen extra materiaal wil leveren voor de zekerheid. Wij begrijpen deze bezorgdheid en de onrust die deze situatie met zich meebrengt. Echter hoef u hoeft zich geen zorgen te maken over de levering van materialen. Wij hebben voldoende voorraad in ons distributiecentrum. Bovendien staan wij in nauw contact met fabrikanten die ons hebben verzekerd dat hun voorraden momenteel meer dan voldoende zijn. Daarnaast staan wij in nauw contact met de overheid en zorgverzekeraars. Mochten er zaken veranderen, dan ondernemen wij gepaste actie en houden wij jou uiteraard op de hoogte.

Levertijden maatregelen PostNL

Ook PostNL neemt extra maatregelen met betrekking tot het bezorgen van onder andere pakketten. Vanaf vandaag tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit wordt gedaan om het contact tussen mensen te minimaliseren.
De ontvanger wordt gevraagd om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs. Deze worden vervolgens genoteerd in het handtekeningveld. Tevens wordt er op dit moment gewerkt aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd.

Wij hopen hier samen met u op de juiste manier doorheen te komen.

Directie Excen BV

Continuïteit in de samenwerking
tussen specialist, huisarts en thuiszorg

HUISARTS

Een patiënt met een niet genezende chronische wond, langer bestaand dan 2 weken wordt door de huisarts indien nodig doorverwezen naar de specialist.

SPECIALIST

Na diagnostiek en instellen van het behandelplan door de specialist wordt de patiënt terugverwezen naar de huisarts of de thuiszorg.

THUISZORG

Gedurende de behandeling zal de patiënt volgens het protocol thuis verder worden behandeld door een gespecialiseerde verpleegkundige.

Lees meer over de levering van materialen
Meer informatie

Expertise Centrum Nederland

Zorg wordt steeds ingewikkelder en voor u als patient vaak lastig te overzien. Waar moet u zijn als u een wond heeft en wat is goed voor u? Hoe zit het met de vergoeding en wie is verantwoordelijk? Wie belt u met vragen of in geval van nood?Er is een partner die de weg weet en u kan bijstaan met de optimale zorg en de organisatie daar omheen. Die partner heet EXCEN.